Logo design

Ruime ervaring

HovenDesign heeft ruime ervaring met het ontwerpen van logo’s. Een logo ontwerpen is soms toch best lastig, wat past het meest bij je bedrijf, wat wil je dat het logo uitstraalt, welke kleuren moeten bij het logo in zitten? Gelukkig heeft HovenDesign ruime ervaring met het ontwerpen van logo’s!

Wat is de levertijd?

Zodra de betalingsbevestiging is ontvangen is de maximale levertijd 7 werkdagen.

Jouw ideeen, wij voeren het uit

Mocht je al een idee hebben wat je wilt als logo, dit is uiteraard te bespreken. Wij luisteren naar de klant, wat jij al in je hoofd hebt wordt genoteerd en dit wordt zo goed mogelijk toegepast. Denk aan kleuren, lettertype, het idee erachter (een camera bijvoorbeeld) en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Laat ons het denkwerk doen

Mocht het voorkomen dat je nog geen flauw idee hebt wat voor logo je wilt hebben, geen probleem! Geef ons een richtweg, suggesties, kleuren, of iets in die richting, of geef ons zelfs de volledige vrijheid, wij zorgen ervoor dat je een prachtlogo krijgt!

Overal gebruiken

Onze logo’s worden ontworpen in Illustrator. Hierdoor kun je de logo overal voor gebruiken, op elk formaat. Je krijgt een vector bestand, die je bijvoorbeeld bij drukkerijen kunt gebruiken. Hoe groot het bestand ook wordt, het blijft altijd scherp.

Niet tevreden, geld terug

Om te verzekeren dat je opgeleverd krijgt wat je wilt, is het nog niet definitief dat je je geld kwijt bent als je niet tevreden bent, bij het ontwikkelen van je logo krijg je een voorbeeld voordat de aankoop definitief is, zodra je er tevreden mee bent krijg je het uiteindelijke bestand waarmee je je logo ook bij drukkerijen en andere doeleinden kunt gebruiken.

Wat kost een logo?

Bij HovenDesign kost het maar 100,- euro om een logo te laten ontwerpen. Dit is het standaardtarief, hier zitten geen verrassingen bij!

Offerte opstellen

Offertes zijn geheel vrijblijvend.